Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Értékelhetetlen értékelő
  2011-02-07 20:42:16, hétfő
 
  Értékelhetetlen értékelő

barikad.hu
2011, február 7 - 18:52

A kormánypártoknak nagyon tetszett, az ellenzék azonban semmi konkrétumot nem tudott kihámozni Orbán Viktor országértékelőjéből. A Jobbik mindössze egyeten mondatban reagált a kormányfő beszédére.
Cikk Front kép - 280x185:

A kormánypártoknak nagyon tetszett, az ellenzék azonban semmi konkrétumot nem tudott kihámozni Orbán Viktor országértékelőjéből. A Jobbik mindössze egyeten mondatban reagált a kormányfő beszédére.

Balczó Zoltán, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke sajtótájékoztató keretén belül fogalmazte meg észrevéteit Orbán Viktor évértékelője kapcsán.

A politikus felolvasta pártja egy mondatos közleményét a kormányfő beszédével kapcsolatban: Orbán Viktor mai beszédét a konkrétumok teljes hiánya miat képtelenség értkelni. De arra való tekintettel, hogy a sajtó munkatárainak megjelenése ne legyen felesleges, fűzött némi kommentárt a kormányfő évértékelőjéhez és elmondta azokat a lényeges kérdéseket, amelyekkel kapcsolatban a mai nap választ várt a Jobbik.

Balczó Zoltán

Balczó Zoltán értékelte a beszéd hangnemét: kezdetben egy ,,stand up comedy" jellege volt, azt követően áttért egy szimbolikus tartalomra, amit életbölcsességeknek szánt, veretes közhelyek jellemezték, de semmi konkrétum nem hangzott el. Hozzátette: közvetve azonban egy dolog kiderült, a jövőben megszorítások várhatóak - ahogy Orbán Viktor az éveket egy-egy szóval jellemezte, 2014. lesz az első év, amikor lakosság is konstatálni tud valamit a gyarapodásból.

Az Jobbik alelnöke hangsúlyozta pártja nem azt várta a Fidesztől, hogy nyolc év szocialista-liberális nemzetrontó kormányzás után 2010 végére megvalósuljon a ,,Kánaán", de azt igen, hogy a legégetőbb társadalmi problémák érdekében jó irányba induljon el, és a kezdeti eredmények érzékelhetők legyenek. Elmondta: a legfontosabb a munkahelyteremtés, 2014-ig háromszázezer új munkahelyet vállaltak, miközben 2010 utolsó negyedévében huszonháromezerrel csökkent a állások száma. Tehát azt sem lehet látni, hogy ez a tendencia jó irányba indult volna el. Balczó Zoltán megjegyezte: a legfontosabb lépés sem történt meg, ami a kis- és középvállalkozók esetében a legfontosabb lett volna, az az élő munka terheinek a csökkentése, a járulékok csökkentése. Ugyanis az SZJA megváltoztatása, az társadalmilag igazságtalan volt.

Balczó Zoltán folytatta a felsorolást: pártja választ várt arra is, hogy mi lesz április után a kilakoltatási moratórium lejárta után a devizahitelesekkel, mi lesz azzal a rég bejelentett eszközkezelővel, amely mind a mai napig nem jött létre. Nyilvánvalóan azok a vérszegény megoldások, melyeket a Fidesz alkalmazott, azok nem jelentenek menekülést a többség számára április után. A Jobbik várta, hogy a nemzetsratégia esetében az egészséggel, az oktatással, a kultúrával kapcsolatban mit mond Orbán Viktor. Erre egyetlen értelmes mondata volt: a fiatal tehetségek hazahozatala külföldről. A nemzeti radikális politikus hozzátette: hogy ezt milyen módon kívánja megoldani a kormányzat, arról semmit nem mondott és arról sem, hogyan akadályozza meg, hogy végzett fiatal orvosok sokasága hagyja el az országot.

Az Országgyűlés alelnöke megjegyezte: a közbiztonság megteremtése tekintetében változás legfeljebb a rendőrségi statisztikákban van. A Jobbik úgy látja és a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a legjobban veszélyeztetett régióban semmilyen előrelépés nincs a cigánybűnözés felszámolása terén. Balczó Zoltán idézett egy mondatot Orbán Viktortól: ,,igen, munkából kellene mindenkinek megélnie, vannak, akik akarnának dolgozni, de nincs lehetőség és vannak, akik nem akarnak." A Jobbik alelnöke hozzátette a miniszterelnök itt a tyúklopásra is célzott, de semmi eszközt nem mondott arra, hogy azok, akik döntően segélyekből élnek és nem akarnak dolgozni- akik alapvetően a cigányság köréből kerülnek ki-, őket milyen eszközzel lehet munkavállalásra késztetni.

A nemzeti radikális politikus elmondta: a Jobbik azt is várta, hogy a vállalt keleti nyitás tekintetében Orbán Viktor elmondja azt, hogy hogyan tudja kompenzálni azokat a lépéseket, amelyeket ellenzéki pártvezetőként negatív módon tett. Például annak idején az Egyesült Államokba való kiutazása előtt arról beszélt, hogy minden rossz keletről érkezett ebbe az országba. ,,Most, hogy keleti szél fújja" a vitorlánkat, vajon ezt az ellentmondást, hogy számolja fel. Annak idején a Grúz-Orosz konfliktus kapcsán egyértelműen az Egyesült Államok érdekét vállalva ment szembe Oroszországgal, ezeket után nincs mit csodálkozni azon, hogy Putyin elnök nem fogadta tárt karokkal. Tehát itt is valami választ kapnunk kellett volna, hogy próbálja ezt a nehéz kérdést megoldani.

Balczó Zoltán végül megjegyezte: a Jobbik számára az bizonyosodott be, hogy a Fidesz nem tudott semmilyen jövőképet nem tudott felrajzolni. A felemás, félemegoldásos programjaival nem tud választ adni a nemzetstratégiailag legégetőbb kérdésekre. Úgy tűnik, hogy a itt Jobbik programjában foglalt radikális lépések vállalása nélkül nincs kiút az ország jelenlegi helyzetéből.

LMP: Nem tudja, vagy nem akarja

Orbán Viktor évértékelő beszéde gyakorlatilag semmilyen konkrétumot nem tartalmazott arról, hogy a kormány miként akar fellépni azon súlyos problémák ellen, amelyekkel az országnak szembe kell néznie - reagált a miniszterelnök hétfő országértékelőjében elhangzottakra az LMP-s Jávor Benedek.

A képviselő úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor ,,vagy nem tudja, vagy nem akarja elárulni", hogy miként kívánnak szembenézni ezekkel a feladatokkal.

Hangsúlyozta: a miniszterelnök nem beszélt arról, hogy a kormány hogyan akar segíteni a devizahiteleseknek, mit tartalmaz majd a ,,sajtóban már több ízben beharangozott gazdasági megszorító csomag", hogyan szabják át a magyar gazdaságpolitikát, de nem említette az oktatást, az egészségügyet és általában a nagy szociális ellátórendszerek reformját sem.

MSZP: Csak hangolás volt

Orbán Viktor miniszterelnök üres, halogató évértékelő beszédet tartott - reagált Mesterházy Attila, az MSZP elnöke hétfőn Budapesten tartott sajtótájékoztatóján a kormányfő évértékelő beszédére.

Az MSZP elnöke annak a véleményének adott hangot, hogy ez a beszéd sokkal inkább hangulati előkészítése volt azoknak a megszorításoknak, amelyeket a kormány februárban-márciusban be akar vezetni, mintsem egy ország évértékelő beszéde.

KDNP: Bátor lépések

Az elmúlt kilenc hónap bátor kormányzati lépéseit - a nyugdíjrendszer megmentését és az adórendszer átalakítását - emelte ki a miniszterelnök hétfői országértékelő beszédére reagálva a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek. Harrach Péter úgy fogalmazott: a kormányfő kettős szerepben mutatkozott be, a romeltakarító és veszélyre figyelmeztető, illetve a távlatokat és irányt mutató szerepben.

A legfőbb veszélyt - szavai szerint - az államadósság mértéke, illetve az a véget nem érő válság jelenti, ami különösen az eurozónán kívülieket fenyegeti - tette hozzá a frakcióvezető.

Kiemelte: amikor a miniszterelnök a veszélyeztetett országról beszélt, nem lehetett nem gondolni az elmúlt kilenc hónap "nagyon bátor kormányzati intézkedéseire", amelyek ahhoz kellettek, hogy a veszélyhelyzetet elkerüljük.

Ez a bátorság az adórendszer átalakítását és a nyugdíjrendszer megmentését célzó intézkedésekben mutatkozott meg - emelte ki a KDNP frakcióvezetője.

http://barikad.hu/%C3%A9rt%C3%A9kelhetetlen_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91-20110207
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kormánypártoknak, középvállalkozók, megszorításoknak, ellátórendszerek, veszélyhelyzetet, sajtótájékoztató, eszközkezelővel, intézkedésekben, veszélyeztetett, munkavállalásra, megváltoztatása, értékelhetetlen, statisztikákban, frakcióvezetője, nyugdíjrendszer, évértékelőjéhez, elhangzottakra, miniszterelnök, oroszországgal, intézkedéseire, félemegoldásos, pártvezetőként, országértékelő, nemzetsratégia, beharangozott, megszorítások, gyarapodásból, megvalósuljon, munkatárainak, ellentmondást, cigánybűnözés, kilakoltatási, romeltakarító, tapasztalatok, programjaival, egészségügyet, kormánypártoknak nagyon, ellenzék azonban, kormányfő beszédére, politikus felolvasta, mondatos közleményét, kormányfő beszédével, konkrétumok teljes, sajtó munkatárainak, kormányfő évértékelőjéhez, lényeges kérdéseket, beszéd hangnemét, szimbolikus tartalomra, dolog kiderült, jövőben megszorítások, éveket egy-egy, legégetőbb társadalmi, Orbán Viktor, Cikk Front, Balczó Zoltán, Orbán Viktortól, Egyesült Államokba, Egyesült Államok, LMP-s Jávor Benedek, Mesterházy Attila, Kereszténydemokrata Néppárt, Harrach Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Ünnepelj csak  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Vannak arcok  Jó éjszakát  Ma a legtöbb civilizált ember ...  802 esztendeje, 1222. április ...  A világnak égető szüksége van ...  Esti kép  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Gábor Dénes gondolata  Beney Zsuzsa - Sirató  A lelki élet nem arról szól, ....  Szép estét kedves látogatóimna...  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Életművészet  Jó éjszakát  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Beney Zsuzsa - Sirató  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Nehezen engedem  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  A hét szűk esztendő  Különös!  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Április 22. a Föld napja,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Föld napja április 22  Messziről jött ember  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Esti kép  A Mester kezének érintése  Kellemes esti időtöltést  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Aki szeret, annak senki sem id...  Lábad nyomát megőrzi a föld. 
Bejegyzés Címkék
kormánypártoknak nagyon, ellenzék azonban, kormányfő beszédére, politikus felolvasta, mondatos közleményét, kormányfő beszédével, konkrétumok teljes, sajtó munkatárainak, kormányfő évértékelőjéhez, lényeges kérdéseket, beszéd hangnemét, szimbolikus tartalomra, dolog kiderült, jövőben megszorítások, éveket egy-egy, legégetőbb társadalmi, kezdeti eredmények, állások száma, legfontosabb lépés, legfontosabb lett, járulékok csökkentése, társadalmilag igazságtalan, kilakoltatási moratórium, vérszegény megoldások, többség számára, nemzetsratégia esetében, kultúrával kapcsolatban, fiatal tehetségek, nemzeti radikális, közbiztonság megteremtése, rendőrségi statisztikákban, legjobban veszélyeztetett, cigánybűnözés felszámolása, mondatot Orbán, cigányság köréből, vállalt keleti, nehéz kérdést, ország jelenlegi, kormány miként, országnak szembe, miniszterelnök hétfő, kormány hogyan, magyar gazdaságpolitikát, nagy szociális, kormányfő évértékelő, véleményének adott, beszéd sokkal, ország évértékelő, elmúlt kilenc, nyugdíjrendszer megmentését, adórendszer átalakítását, miniszterelnök hétfői, kormányfő kettős, legfőbb veszélyt, államadósság mértéke, eurozónán kívülieket, veszélyeztetett országról, veszélyhelyzetet elkerüljük, kormánypártoknak, középvállalkozók, megszorításoknak, ellátórendszerek, veszélyhelyzetet, sajtótájékoztató, eszközkezelővel, intézkedésekben, veszélyeztetett, munkavállalásra, megváltoztatása, értékelhetetlen, statisztikákban, frakcióvezetője, nyugdíjrendszer, évértékelőjéhez, elhangzottakra, miniszterelnök, oroszországgal, intézkedéseire, félemegoldásos, pártvezetőként, országértékelő, nemzetsratégia, beharangozott, megszorítások, gyarapodásból, megvalósuljon, munkatárainak, ellentmondást, cigánybűnözés, kilakoltatási, romeltakarító, tapasztalatok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.